ترشی هفت بیجار

چه ادویه ای برای ترشی هفت بیجار استفاده کنیم

  • پودر گلپر:۱۰ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه :یک قاشق چای خوری
  • جوز هندی رنده شده :یک قاشق چای خوری
  • پودر رازیانه : یک قاشق چای خوری
  • پودر تخم گشنیز :پنج قاشق چای خوری
  • پودر زیره سبز :دو قاشق چای خوری
  • سبزی خشک (به نسبت برابر مرزه، ترخون، گشنیز و نعنا خشک)دو قاشق چای خوری

طرز تهیه ترشی هفت بیجار

  1. برای تهیه  ترشی هفت بیجار  ابتدا تهیه ادویه ترشی را آموزش می دهیم .
  2.  تمام ادویه ها را  داخل آسیاب بریزید و آسیاب کنید ( سبزیجات خشک را آسیاب نکنید ).حال ادویه های آسیاب شده را داخل یک تابه بریزید روی حرارت ملایم قرار دهید تا تفت بخورند. ادویه  ترشی شما آماده هست در ظرف دار بریزیدو در جای خشک و خنک نگهداری کنید .
  3.  برای تهیه ترشی ابتدا تمام سبزیجات را  با آب و نمک خوب بشویید و روی پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا آب آنها گرفته شود.
  4.  حال تمام سبزیجات را به جز فلفل سبز به صورت مکعبی  خرد کنید.
  5. سبزی های ترشی را با آب بشویید و روی پارچه پهن کنید تاآب آنها گرفته شود سپس ساطوری خرد کنید (خشک کردن موادرا با دقت انجام دهید چون اگر مواد خوب خشک نشوند ترشی شما کپک می زد).
  6. تمام مواد را داخل یک ظرف بزرگ مخلوط کرده و به مقدار دلخواه ادویه و نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  7. سپس بوته های سیر را پوست بگیرید  .
  8. ظرف مخصوص ترشی را بشوییدو خشک کنید و مواد ترشی را لایه لایه داخل ظرف بریزید و روی هر لایه سبزی خشک، حبه سیر و فلفل سبز بریزید. لایه لایه این کار را تکرار کنید تا مواد ترشی تمام شوند.
  9.  حال  روی مواد را تا جای که روی آنها را سرکه بگیرد سرکه بریزید. توجه کنید که مقدار سرکه باید به اندازه یک بند انگشت روی مواد را بگیرد.
  10. در ظرف ترشی  را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود و ظرف را در جای خنک و تاریک به مدت ده روز نگهدارید تا ترشی جا بیفتد.

اقدام به عمل - CTA- کال تو اکشن

ترشی اسپانیایی/ طرز تهیه ترشی اسپانیایی خوشمزه

نکات مهم در تهیه ترشی

  1. اگر دوست ندارید طعم ترشی خیلی ترش باشد می توانید به جای یک چهارم اندازه سرکه از آب جوشیده شده خنک شده  استفاده کنید.
  2. به جای سرکه سفیداز سرکه سیب و سرکه قرمز  استفاده کنید.
  3. نمک ترشی باید به اندازه باشد تا ترشی کپک نزند.
  4. باقیمانده ظرف ترشی سر سفره را به  ظرف ترشی برنگردانید چون باعث کپک زدن می شود.
  5. اگر از سرکه محلی استفاده می کنیدحتما سرکه را بجوشانید.
  6. ظرف ترشی بهتر هست شیشه ای یا سفالی باشد.

ترشی/ طرز تهیه ترشی هفت بیجار با ادویه مخصوص

نوشته دیگر :   آیا برای کاهش وزن زیاد می توان ابدومینوپلاستی انجام داد؟ [آپدیت 2023]✅